Yogalan

Yogalan

xuan lan yoga

El yoga es una actividad que se lleva a cabo en el interior de las prisiones. Saiki, Josefin lagi kerja, saliyane kanggo Prison Yoga Projekt, kanggo nuduhake kabeh ilmu ing konferensi internasional lsp. uga latihan psikiatri forensik liwat Universitas West nalika dheweke bebarengan karo peneliti nyiapake lan nganakake panelitian babagan cara metode yoga bisa mbantu institusi SIS lan psikiatri forensik. ¡Yen wong sing diagnosa angel bisa njaluk pitulung saka yoga, mula bisa uga! ¡Josefin nuduhake info anyar saka riset!

Afrikaans Sueco Albanés Inglés Alemán Amárico Árabe Armenio Azerbaiyano Vasco Bielorruso Bengalí Bosnio Búlgaro Catalán Cebuano Chichewa Chino (Simplificado) Chino (Tradicional) Croata Checo Danés Holandés Esperanto Estonio Filipino Finlandés Francés Frisón Gallego Georgiano Griego Gujarati Criollo Haitiano Hausa Hawaiano Hebreo Hindi Hmong Húngaro Islandés Igbo Indonesio Irlandés Italiano Japonés Javanés Canarés Kazajo Coreano Kirguís Lao Letón Lituano Luxemburgo Macedonio Malgache Malayo Malayalam Maltés Maorí Marathi Mongol Myanmar (birmano) Nepalí Noruego Pashto Persa Polaco Portugués Punjabi rumano ruso samoano gaélico escocés serbio sesotho shona sindhi sinhala eslovaco esloveno somalí sudanés suahili tayiko tamil telugu tailandés turco ucraniano urdu uzbeko vietnamita galés xhosa yoruba zulú

yogalab

Despite visiting with new eyes, I see that the atmosphere of the terraces of Parisian cafes to watch people strolling, the always cloudy or rainy weather, the bad mood of the cab drivers or the snobbish air of the sales clerks has not changed, but «Ça c’est Paris!»

And whenever I can I try to go to a yoga class to practice during the weekend, to try new classes, discover new studios and mingle with the «locals». The irony is that in yoga classes there is always a large proportion of foreigners, those who live in Paris, while I, the Parisian, come as a tourist.

xuan lan yoga for awakening

Nalika aku mriksa kelas Sridaiva pisanan ing Breath and Body Yoga ing Austin, Texas, wong sing nyambut gawe ing ngarep aku menehi bebaya: «Iku beda banget,» ujare. Wong wadon sing nyelehake dhuwit ing jejere mine ngandhakake emosi iki. «Pisananan?» dheweke takon. «Iku beda karo jinis yoga liyane.» Ternyata dheweke bener.

Aku duwe interpretasi sing cukup fleksibel babagan apa sing bisa diarani yoga, diwenehake yen aku yakin yoga minangka sistem sing terus berkembang. Yen sampeyan, kaya Diamond Dallas Page , arep nelpon yoga penemuan sampeyan, sing arep dakkandhakake? Sridaiva temtunipun nguji watesan lan nindakaken dhumateng dhasar ingkang dipunwastani yoga. Sanajan sampeyan lagi ngalami gaya-gaya liyane, sampeyan ora bisa ngenali manéka (utawa jeneng) sandhangané Sridaiva, lan awakmu mesthi bakal ngerti prabédan kasebut, kanthi judhul kringet tumuju ing tikaman. Nanging ing ngendi asal usul kasebut, lan apa sebabe kita kudu nyedhiyakake wektu kanggo sinau?

Salah sawijining jawaban yaiku apa sing nggawa kula menyang kelas sepisananan: penasaran. Delengen manawa sampeyan ngenalake jeneng salah sijining salah sijining pendiri Sridaiva. Desi Springer minangka pemilik studio yoga Denver, Colorado, lan guru ing pirang-pirang taun. Kolaborator dheweke yaiku John Friend. Yen jeneng kasebut cincin lonceng, mesthine amarga metode yoga kontemporer liyane kang didegaké ing taun 1997: Anusara Yoga .

xuan lan yoga age

Ikasketak erakutsi duenez, yoga praktikan hainbat osasun prestazio izan ditzake , esate baterako, insomnioa, antsietatea, hipertentsioa, odoleko azukrea eta artrosia kudeatzeko laguntzak. Berriki, ikerketa kliniko batzuek yoga ere lagundu dezakete kolesterolaren maila (eta beste odol-koipe bat, triglizeridoak ) murrizteko .

What is yoga? Yoga Asian Erdialdeko Afrikako antzinako kontzientzia-diziplina da. Arnasketa ariketak, gorputz-jarrera ezberdinak eta meditazioa (pentsamendu lasaiak hartzeko denbora), yoga medikuntzako mendeetan zehar erabili izan da hainbat baldintza mediko tratatzeko.

Yoga eragiten du kolesterol mailak? Bakarkako ikerketa klinikoek lipidoaren (odoleko gantzaren) mailan yoga praktikatzeko duten eraginkortasuna ebaluatu dute, baina emaitzak espero dira. Azterketaren parte hartzaile batzuetan, kolesterol-maila guztira% 30era murriztu zen. Dentsitate txikiko lipoproteinek ( LDL ) edo kolesterol «txarra» maila jaitsi egin ziren ikasketetan% 14 eta% 35 artean.

Sudarshan Kriya, arnasketa erritmo ariketak barne hartzen dituena, eta Hatha Yoga, luzatze eta meditazio leuna azpimarratzen du. Ariketak burutzeko denbora 30 minututatik hiru ordu bitartekoa izan zen, astean hiru aldiz.